Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

marți, 1 aprilie 2014

Functii avansate pentru vehicule usoare, schimbare parametri

Stimati prieteni,

Cum stiti deja, în ultimii ani Jaltest a dezvoltat mult acoperirea si functiile, pe care le ofera în sectorul vehiculelor usoare.


Multumita acestor eforturi, ne aflam acum într-un punct în care putem oferi unealta cea mai completa si mai competitivapentru vehicule usoare. Pe lânga functiile de diagnoza, valori  tehnice, activari componente, etc., oferim optiuni avansate pentru a schimba configuratia si parametrii vehiculelor.

Utilizatorii Jaltest vor putea gasi aceste functii în vehiculele usoare cele mai populare pe piata, ca Mercedez Benz Sprinter si Vario, Fiat Ducato, VW Transporter, Peugeot Boxer, Isuzu si modele Hino, Nissan Interstar, Renault Traffic si Iveco Daily între altele. Am vrea sa subliniem functiile cheie pentru Service-ul dv., care va vor permite sa oferiti un serviciu profesionist utilizatorilor de vehicule usoare:
  • Parametrizare si instalare noi injectori.
  • Regulare ralanti.
  • Reinitializare valori de adaptare, când se schimba componente, de exemplu senzorul de presiune la rampa de injectie, date ulei motor sau filtrul de particule diesel la modele ca Peugeot Boxer si Citroen Jumper.
  • Regenerare filtru particule la Iveco New Daily.
  • Schimbare configuratie la vehicule din Seria N Isuzu, unde putem schimba urmatoarele optiuni:

o   Tip motor.
o   VIN.
o   Marime pneuri.
o   Tip cutie de viteza.
o   Tip sistem ABS.
o   Si altele…
  • La sistemul motor MR de Mercedes, oferim functii importante pentru a schimba parametri, cum ar fi:

o   Tip vâscocuplaj.
o   Senzori ulei.
o   Supape proportionale.
o   Motor de aprindere.
o   Unitati motor.
  • Schimbare parametri la VW Transporter:

o   Instalare configuratie remorca.
o   Instalare senzor ploaie.
  • Copy/paste parametri la ECU sistem INS 4.0 (tablou instrumente) si dezblocare ECU sistem clima VW Multivan.
  • Si multe altele…


Cum puteti vedea, cu Jaltest se poate oferi o mare varietate de functii pentru flotele de vehicule usoare, pe lânga un serviciu complet si profesionist pentru acestea. Astfel, va puteti largi câmpul de activitate comerciala si atinge noi posibilitati de afaceri.

În punctul unde ne aflam acum, Jaltest poate oferi o solutie globala atât pentru Service-uri, cât si pentru managerii de flote de vehicule diesel. Piata de vehicule diesel ofera un mare numar de oportunitati, deoarece din momentul în care o masina se afla într-un Service sau garaj, nu genereaza câstiguri. De aceea, utilizatorii de vehicule diesel au grija ca flota lor sa fie întretinuta exemplar si profesionist.

Daca doriti mai multe detalii referitor la aceste noi functii, va rugam sa ne contactati.


Florian Morcillo
Reprezentant zona

Jaltest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu