Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

miercuri, 25 iunie 2014

Grupul Cojali la Automechanika Frankfurt 2014

automechanika-frankfurt-2014Având în vedere succesul avut la editia trecuta, Automechanika Frankfurt 2012, Grupul Cojali va fi prezent din nou la întâlnirea cea mai importante din industria automotiva, Automechanika Frankfurt 2014.

automechanika-frankfurt-2014-2
Grupul Cojali va va prezenta cu placere utlimele noutati si avansuri în piese de schimb pentru sistemele de frânare si racire, componente electrice si electronice, reconditionarea produselor electronice si diagnoza multimarca pentru vehiculul industrial.
Una dintre noutatile demne de mentionat este diagnoza telematica, care va va permite sa vedeti în timp real starea si miscarile vehiculelor d-voastra, optimizând resursele si traseele flotelor, ceea ce înseamna un randament important pentru firma d-voastra.
Nu pierdeti aceasta oportunitate si veniti sa ne vizitati la Automechanika Frankfurt din 16 în 20 septembrie 2014. Ne vom afla în doua stand-uri diferite:
automechanika-frankfurt-2014-3
Stand Cojali : Halle 6.0  Stand B30
Unde se vor expune produsele din gama pentru sistemele de racire si frânare: cilindrii de ambreiaj, lacate de frânare, camere si cilindri de frânare, componente electrice si electronice, seturi de reparatie supape si etriere. De asemenea, ultimul avans electronic: e-ABS.
Stand Jaltest: Halle 8.0 Stand C75
Unde se vor expune aparatele si software-le de diagnoza multimarca, diagnoza telematica, Jaltest ETM (diagnoza pentru verificarea modulatoarelor EBS), Jaltest GRP (gestiune Service), cursuri tehnice si asistenta tehnica.  
Va asteptam la marele eveniment al anului!



Faceti click pe imagini, pentru a descarca catalogul respectiv: 

Componente racire


catalog-coolingSystems

Componente frânare


catalog-airBrake

Diagnoza Multimarca Jaltest

catalog-jaltest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu