Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

luni, 9 iunie 2014

Jaltest la MATCO Tool Expo

Cojali USA a participat la târgul Matco Tools Expo care a avut loc de la 8 la 12 februarie 2014 San Antonio (Texas). La acest eveniment, al carui scop este sa reuneasca principalii furnizori ai firmei, partcipantii pot cunoaste an de an principalele noutati prezente pe piata.



De aceasta data, reprezentantii Cojali USA au avut ocazia sa se ocupe de vizitatorii care au venit la standul nostru, foarte bine pozitionat în cadrul târgului.

Din acesta pozitie privilegiata am putut cunoaste în premiera tot felul de sugestii din partea distribuitorilor Matco Tools, precum si satisfactia generala a acelor utilizatori Jaltest car ene-au vizitat în timpul târgului.

Matco Tools, distribuitor oficial Jaltest pe piata Americii de Nord, este o firma importante, care apartine de Danaher Corporation, dedicata dstributiei de produse pentru industria automobilistica si alte sectoare relationate. Are peste 1.500 de distribuitori, care comercializeaza Jaltest pe tot teritoriul Statelor Unite si Canadei.

De aici va putem asigura ca avem o foarte buna impresie despre acest eveniment, ceea ce fara îndoiala ne motiveaza sa lucram în continuare cu iluzie în proiectul Jaltest, deoarece suntem convinsi ca Cojali USA se îndreapta spre o buna directie.


Cojali USA, Inc.
Innovation &Technology

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu